logo

Voetbalvereniging DWB

De Weere

Gok de minuut 23/24

Gok de minuut van DWB

Net als vorig jaar kun je weer meespelen met Gok de minuut, waarbij je maximaal  € 50,00 euro per thuiswedstrijd kunt winnen door te raden in welke minuut DWB 1 een doelpunt maakt. Wij nodigen jullie van harte uit om ook dit jaar weer mee te doen. Met de deelname steun je uiteraard ook de club.

Hoe werkt het?

Voor € 15,00 euro koop je een minuut die geldig is voor alle thuis competitiewedstrijden voor het seizoen 2023/2024. De minuut die je koopt is er 1 in een dichte enveloppe, na het inschrijven krijg je te horen welke minuut er voor je getrokken is. Iedere minuut wordt maar 1 keer aangeboden, meerdere minuten kopen is uiteraard wel mogelijk. 

 

Vaststellen minuut:

De scheidsrechter houdt bij in welke minuut er wordt gescoord en geeft dit na de wedstrijd door aan het bestuur.

 

Prijzengeld:

Iedere thuiswedstrijd is er 50 euro te verdelen door de winnaars die de juiste minuut hebben aangeschaft. Als DWB 1 in de wedstrijd 1 doelpunt maakt wint de winnaar dus 50 euro, bij 2 doelpunten wordt dit door beide winnaars gedeeld en is de prijs dus 25 euro, bij 3 doelpunten 16,67 euro enz. Wordt er niet door DWB gescoord dan gaat het volledige bedrag naar de club.

 

Inschrijven en betalen:

Inschrijven kan door een mail te sturen naar wedstrijdsecretaris@vvdwb.nl of een berichtje te sturen naar 0646149206. Je krijgt daarna te horen welke minuut er voor je getrokken is. Het inschrijfgeld kan overgemaakt worden naar het rekeningnummer van DWB (NL53RABO0156701243) of er kan een betaalverzoek worden verstuurd, zodat meteen bekend is waar de prijs naar kan worden overgemaakt. Voor vragen kunt u een mail sturen naar wedstrijdsecretaris@vvdwb.nl

 

Alvast bedankt voor jullie deelname en veel succes met de verkregen minuut het komende seizoen. Tot ziens langs het veld.

 

Groeten, het bestuur van DWB

Geplaatst door Sonny op den Kelder | 14-08-2023 14:56

zonder respect geen voetbal

Kalender

Geen evenementen.

Programma

Geen programma.

Uitslagen

Geen uitslagen.